Djungeltrumman 13/4: “Yoga-Staden Göteborg” Månadens Yoga Lärare

42770669-2281-4ECE-A738-84ADF42BA7AC.JPG

Våren är på gång! En bit in i April och denna månaden har jag fått äran att ställa frågor till min vackra kollega på Hagabadet – Jaandrée! – En så spännande varelse med många järn i elden, som jag gärna vill veta mera om och lära känna bättre. Det är en mystisk värme denna kvinnan bär på, och det känns att det är kärlek.

Hej Jaandrée! Hur är läget och vad gör du om dagarna?

– Hej! Livet är som ett Kinderägg, alldeles smarrigt, mjukt och smältigt, fyllt av positiva överraskningar, kärlek och energi!
Jag lever min dröm sedan 1,5 år tillbaka och är så enormt tacksam för att jag vågade släppa taget och våga ta klev ut för att leva mitt liv fullt ut, att vara hela mig, i alla aspekter. Idag arbetar jag med s.k. soulcoaching, i form av Tantra terapi, Bodywork, breathwork, yoga, samtal och meditationer. Jag lever på att följa min livsväg av att genom mitt sätt att vara inspirera och/eller trigga andra att se över sina liv och hur de lever resp. Vill leva.
Jag skapar och samskapar space för att öppna upp för helande, för att mötas i närvaro och i autenticitet. Jag möjliggör platser för att se igenom all bullshit vi matats med sedan barnsben och ofta fortsätter mata oss själva med i vuxen ålder.
Vi kan säga att jag påminner människor om att se djupare in, om att se bortom de en tycker sig förnimma, tro och veta. Vet att det kan låta klyschigt, men, jag tror att jag stöttar folk i att hitta hem, till sitt hjärta för att följa sin självs längtan och väg, att leva livets dans i ett kärleks flow.
Så jag lever helt enkelt som jag lär, fullt ut, i öppenhet, nyfikenhet och kärlek. Jag lever som ett moget barn!
ps, har precis startat en maaaagisk podd och radioprogram med min gudinnesyster Hanna, kolla in! Yoniversexplained på Spotify!

Next
Next

Jaandrée bytte karriär – satsar helhjärtat på tantra